Basta! Politie moet stoppen met bonnen schrijven!

hardwerkende burgerDe politie is je beste vriend! Wanneer bijvoorbeeld een stel onverlaten je in de trein tracht nat te spetteren met bier, nou dan ben je maar wat blij wanneer de blauwe cavalerie je van dit drankmisbruik bevrijdt. Tegelijkertijd zijn de politie een stel eikels! Tuig! Van die machtsbeluste ventjes die constant de neiging hebben om te vragen waar “we” mee bezig zijn. “Ik geef deze boom water, dat kan je toch wel zien snor!”

Maar ja, dat blijkt dan ineens bij wet verboden, verboden bij de wet. Kost je 120 eurie plus 22o voor het beledigen van een agent in functie. Doe je dit alles in bezopen toestand met nog een blikje Heineken in je hand komt er nog eens 2 x €85,- bij. Als zo’n pet echt kwaad zou willen dan hé. En zulke mafketels zitten er tussen! Daarom mensen, om voor eens en altijd een einde te maken aan deze schizofrene situatie: Laten we de politie opsplitsen in bruine en blauwe petten.

Voortaan houden bruine politie-agenten zich alleen nog maar bezig met het schrijven van bonnen. Een soort korps van stadswachten, NSB-ers en verkeerspolitie waar iedereen een legitieme hekel aan mag hebben. De blauwe politie kan zich dan volop bezighouden met stoere heldhaftige ordebewaring. U zult zien dat de blauwe petten na verloop van tijd op straat zullen worden bejegend als Canadese soldaten in ’45. Niemand zal ooit meer de vloek GBV uitspugen naar deze helden. Kortom, beste politie Nederland, tijd om wat nieuwe bruine politiepakjes te bestellen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Basta! Politie moet stoppen met bonnen schrijven!

  1. chaarel zegt:

    geweldig idee, heb reeds een kopietje in de ideeen bus van het politiebureau op de koningstraat gedaan. Als we daar een prijs mee winnen splitsen we hem. Nog even een praktische tip. Wordt je gestoord onder een beetje wild plassen, zeg dan dat je aan het masturberen bent. Scheelt je 35 euries… ook dat verschil graag splitsen. Grt, K.

    • Hmm, ik weet het zo net nog niet Chaarel. Mijn idee jatten en dan ook nog eens de helft opeisen! Misschien zijn zulke fratsen normaal in de ontwikkelingshulpwereld, maar bij ons heet dat plagiaat. Hier gaat het politiebureau op de koningstraat nog van horen ja!!!!1!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s