Jasper van Dijk: Songfestival moet socialer!!!

waar komen jullie toch vandaan?Terwijl de Nederlandse dijken inmiddels op 1-0 achterstand staan tegen het water. De Grieken er vandoor gaan met ons geld en het Vaticaan de meest onsympathieke bisschop van Nederland tot Kardinaal heeft gepromoveerd maakt de SP zich druk om echt belangrijke zaken. De Socialistische Partij vindt het namelijk nodig om de regering lastig te vallen met een klacht over het Songfestival! Lieve sociaalmensen, de vacature voor kamerclown is met Geert Wilders echt al lang en breed vervuld. Ga Grieken lastig vallen ofzo!

Wat SP-kamerlid Jasper van Dijk met name dwars zit is het feit dat John de Mol artiesten van zijn eigen show zou voortrekken in de voorrondes. Hierdoor zouden bewezen kanshebbers, zoals Gordon, bij voorbaat zijn uitgesloten. Kortom echte een zaak om kamervragen á 3750,- euries per stuk over te stellen. Ten eerste: Waar was de SP toen de keuze  in de handen werd gelegd van een seniele smurfenopa? Ten tweede: Je kan zeggen over John de Mol wat je wilt, maar hij weet verdomme wel wat buitenlandse mensen willen vreten kwa entertainment ja! Homofiel Nederland wil eindelijk gewoon weer een keer meedoen voor het echie SP! Als daar wat valse nichtenstreken voor nodig zijn, so be it.

Jasper van Dijk, Wiki zegt dat je binnen de SP-fractie verantwoordelijk voor onderwijs en media. Daarnaast ben je onder andere lid van de Kamercommissies Buitenlandse Zaken, Nederlands-Antilliaanse en Arubaanse Zaken, Europese Zaken en Integratiebeleid. GA IETS NUTTIGS DOEN!!!

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Jasper van Dijk: Songfestival moet socialer!!!

  1. chaarel zegt:

    heerlijk snel stukje en nog leerzaam ook 🙂
    is er ergens een mogelijkheid om een blauw lampje te laten branden wanneer een volgend log gelost wordt ? Cherio. Karel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s