Gaat het CDA ook de scouting, VVD en kerk verbieden?

ImagePedofielenverenigingen Martijn moeten verboden kunnen worden, vinden ChristenUnie en het CDA. Het zit de christenen niet lekker, al dat gepromoot van Martijn over hoe lekker dat kinderneuken wel niet is. Op zich een standpunt dat op brede sympathie van de bevolking kan rekenen. Alleen in de jaren 70/80 was er onder het mom van “de seksuele bevrijding” even een opleving van mensen die het wel oké vonden om kinderen het liefdesspel te leren. Het was een revolutie die niet wilde beklijven. Iets met machtsverhoudingen, de onnozelheid van een kind en de verblindende geilheid van de volwassen mensch.

Pedofilie verdween dus weer razendsnel in de nisj-nisj categorie. En met de komst van kinderporno op het internet verloor de beweging ook haar laatste restje onschuld. Pogingen van vereniging Martijn om de oude tijden te laten herleven strandde sindsdien enkel nog op onbegrip, kapotte ruiten en nu dus een mogelijk verbod.

Maar het verbieden van een gedachten is nog best lastig. Het CDA en de ChristenUnie denken nu de sleutel gevonden te hebben door middel van guilt by association. Wanneer een bestuurder in de fout gaat is de vereniging ook verantwoordelijk. Maar als vereniging Martijn kapot moet, waarom dan niet gewoon het promoten van seks met kinderen verbieden? Gaat deze nieuwe wet dan ook een einde maken aan de scouting? De katholieke kerk? en de VVD-afdeling in Rijswijk? Of geldt deze wet alleen voor bestuurders van pedoclubs? En nogmaals, waarom zo moeilijk? Als we racistische clubjes kunnen verbieden, waarom pedoclubs niet?

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Gaat het CDA ook de scouting, VVD en kerk verbieden?

  1. erlise zegt:

    “Zoals u allen ongetwijfeld zult weten is Martijn een buitengewoon onfrisse club. Zijn leden pleiten sinds een aantal jaar voor aanpassing van de wet, waardoor het legaal zou moeten worden voor een volwassene om seks te hebben met een kind. Te ziek voor woorden, natuurlijk, maar blijkbaar kan dat tegenwoordig in Nederland. ‘Alles moet kunnen’ wordt door Martijn werkelijk tot kunst verheven.”
    http://oprottenmetstichtingmartijn.notlong.com
    Als zij zo’n wetsverandering NIET zouden mogen propageren, dat zou pas erg zijn. Als je zoiets toelaat staat het politieke gevangenschap natuurlijk weer om de hoek. Zo lang als dat ze alleen er voor pleiten dat de wet veranderd moet worden (wat in dit geval natuurlijk niet zo is, gezien de veroordelingen van hun leden) vind ik dat dat gewoon moet kunnen. Het zelfde geldt bijvoorbeeld voor de SGP die voor de doodstraf is, zoiets moet je nooit strafbaar maken, zo lang als dat ze niet op eigen houtje de doodstraf gaan uitvoeren.

  2. nick zegt:

    Zitten gewoon veel pedo’s bij, die hun fikken niet kunnen thuishouden, niet dat ze er seks mee hebben, maar gewoon er aanzitten en die kinderen en tieners vinden het nog fijn ook, ouders moeten hun ogen eens open doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s