Vrijheid van schreeuwen

.Over de speech die Camiel Eurlings op het CDA congres gaf zijn de meningen verdeeld. Sommige mensen zagen een gepassioneerd partijman die vol vuur zijn partijleider een hart onder de partijriem stak. Anderen zagen een slechte acteur die vol agressie de kont van Maxime schoon likte. Het viel in ieder geval goed op, dat geschreeuw van us Camieleke.

Een andere speech die goed opviel deze maand kwam uit de Verenigde Staten. Want daar doen ze alles groter, beter en met meer passie. Ik stel u voor aan Phil Davison, gemeenteraadslid van een gehucht in Stark County, Ohio. Phil Davison deed mee aan de verkiezing voor penningmeester van Stark County. En dat deed hij zo oerendhard dat heel youtube het hoorde. Oordeel zelf:

Helaas voor Phil kwam hij net wat stemmen tekort om gekozen te worden. Goede nieuws is dat zijn speech een cult hit is geworden. Phil heeft al een hele tour gemaakt langs verschillende Amerikaanse tv shows en zal binnenkort een baan krijgen bij Fox news als politiek commentator.

Iemand die het helemaal anders aanpakt is de Japanse politicus hieronder. Wat een held is dat! Hij belooft dat wanneer hij gekozen wordt geen enkel constructief plan zal indienen. Dat het land vernietigd dan wel verlaten dient te worden. En dat hij mensen die op hem stemmen haat. Waarom hebben we zulke politici niet in Nederland!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s