Rutte en de ministermeisjes

Nou, lekkere start van Mark Rutte! Wordt hij eindelijk de tweede eerste liberale premier van Nederland vergeet ie de emancipatie! Onder zijn ministers zijn momenteel slechts drie vrouwmensen te vinden en dat stemt tante Kroes vanzelfsprekend niet tevree. Rutte dacht natuurlijk: “Effe geen gezeik aan mijn hoofd als ik aan het regeren ben ja!”

Toch een gemiste kans voor de jonge vrijgezellige man die hij is. Welke gezonde Hollandse jongen droomt er nu niet van om als machtigste man van Nederland jezelf op te sluiten in een sprookjesachtig torentje in gezelschap van  mooie, charmante en bovendien slimme ministermeisjes? Daarnaast blijkt het analytisch, statistisch, cijferistisch gezien zo dat kabinetten met veel vrouwen gewoon langer blijven zitten.

Eerste misstap van Mark dus, geeft ie ook zelf toe. Wat natuurlijk kan is dat Mark Rutte zo ongelooflijk geëmancipeerd is dat hij pas vanochtend aan de ontbijttafel tot zijn schrik ontdekte dat hij vrijwel geen vrouwen had gekozen. Gelukkig voor Rutte is het aantal vrouwen in je kabinet niet hetgeen wat je geëmancipeerd maakt of niet. Excellentie Rutte, praat eens met zuster Halsema Wellicht vindt u nieuwe bondgenoten, met pragmatische oplossingen voor oude problemen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s