Liberaal, maar dan ook écht!

kRechtsblond I zal naar alle waarschijnlijkheid binnen een maand het levenslicht zien. Een logisch gevolg van wat Nederland+ Staphorst wil. Een ‘coalitie’ die nog sneller zal barsten dan het huwelijk van Wes en Yo. Enig lichtpuntje in deze donkerbruine dagen is dat ons akelig steriele, doch superieure, kikkerlandje eindelijk een liberale premier krijgt.

Liberalen zijn toffe mensen. Mensen die begrijpen hoe een samenleving werkt. Waar conservatieven en socialisten de mensheid zien als een homogene mierenhoop weet de liberaal wel beter. De mens is een egoïstische aap. Een aap met eigenbelangen én eigenbelangen waar hij andere egoïstische apen voor nodig heeft. Socialisten willen knuffelen en opvoeden, conservatieven controleren en straffen. En liberalen? Liberalen doen liever hun eigen dingetje en gunnen een ander dat ook.

Veel liberalen zijn tegenwoordig alleen liberaal als het gaat over financieel geld. Tuurlijk roepen zij ook: ‘Vrijheid voor homo’s! Baas in eigen buik! en Omdat ik godverdomme een mening heb!‘ Interessanter wordt het als het onderwerp wat ongemakkelijker is. Iets waar je niks mee hebt. Zeg maar zoiets als boerka’s en geitenneukers.

Met geitenneukers bedoel ik dan niet moslims, maar letterlijk ‘geitenneukers.’ Dit jaar werd sex met geiten verboten omdat dit in strijd was met de sociaal ethische norm. Nu vind ik persoonlijk geitensex ontzettend ranzig, maar evengoed walg ik van dingen die verboten worden op grond van zoiets discutabels als sociaal ethische norm. Als ik in mijn kelder sex wil hebben met een geile appeltaart terwijl ik op tv kijk naar een dichte deur op het binnenhof, voldoe ik dan aan de sociaal ethische norm? Neen! Toch is er geen wet tegen het appeltaart neuken.. Nog niet. Een ander argument dat werd aangevoerd is dat Zoöfilie de integriteit van het dier aantast. Nu vraag ik je, waar is die integriteit wanneer we biggetjes onverdoofd castreren? Waar is die integriteit wanneer we dierproeven doen met apen? Flikker toch op! We gebruiken en misbruiken dieren op zoveel manieren en daar is niks mis mee, zo is de mens. Hoogstens kan je zeggen dat mensen die sex hebben met dieren viespeuken zijn die niet sporen. Maar gek zijn is niet strafbaar.

Boerka’s, nog zo iets. Sommige mensen hebben een onzichtbaar vriendje ergens hoog in de lucht. Een nogal bemoeizuchtig vriendje want hij, altijd een hij, strooit met geboden en vooral verboden. Met name over vrouwen heeft hij nagedacht. Dat zijn volgens hem geile sletten, goed gezien, waar een doek over moet, eeuwig zonde. Veel mensen vinden de boerka vrouwonvriendelijk, lelijk en sociaal onhandig. En daar hebben ze natuurlijk volkomen gelijk in. Alleen het ding verboten maken heeft geen enkele zin, sterker nog dat maakt het alleen maar erger. Een discriminator die niet mag racisten van de wet verandert niet van mening omdat het ineens verboten is. Hoogstens kijkt hij, meestal een hij, wat beter uit tegen wie hij zijn mening uit. Zo’n persoon gaat ondergronds komt daar meer van hetzelfde tegen en verhardt. Vrijheid van gedacht en dracht is essentieel voor elke natie die zichzelf liberaal noemt. Bovendien zijn ze zo beter te tellen en te herkennen.

Nou je bent al tot hier dus ik ga er maar vanuit dat je van lange lappen tekst houdt. Doen we er nog eentje. Drugs.  Drugs is ook verboten, de meeste soorten drugs dan. Alcohol mag, coke niet. Wiet is prima, xtc niet. De willekeur als het gaat om wat mag en niet mag qua drugs is een van de meest hypocriete voorbeelden van wat krom is in Nederland. En we zijn super hypocriet als het op drugs aankomt. Sporen van coke op de wc van D66 vinden we schokkend en niet kunnen. Maar wat vonden we het toch skitterend hoe Herman Brood helemaal kapot door de drugs een enkeltje beton nam vanaf het Hilton. Helemaal his way tot het einde zeiden we tegen elkaar en namen nog een biertje. Hetzelfde geldt voor Ramses Shaffy, Queen, Nirvana en bijna elke andere beroemdheid die voor zijn 40e sterft.

Maar wie gaat dat allemaal betalen! Al die onderdrukte moslimvrouwtjes, gedrogeerde junks en werkeloze internethelden? Niemand! Nee dat is niet helemaal waar. Een liberaal is geen libertariër. Een dwarslaesie kan iedereen overkomen en stervende mensen in de straat is geen goede reclame voor BV Nederland. Laten we zeggen eten, drinken en vooruit een plastic bloemetje op tafel voor mensen die niet kunnen werken.

Mensen die niet willen werken is een ander verhaal. Laat mensen in de bijstand verplicht vrijwilligerswerk doen. Doe hetzelfde met gevangen. Hoe bestaat het dat mensen die straf hebben 22 uur per dag in hun cel zitten te niksen. Zet ze aan het werk! Een gevangenis zou voor een redelijk deel haar kosten moeten kunnen verhalen op werkende gevangen. 1/3 van de straf kwijtgescholden door goed gedrag wtf! Geef ze een tv bij goed gedrag en een extra stukje vlees. Maar goed, dat is weer een ander verhaal. Hoogste tijd om dit woordenmoeras te dempen. Eindigen we met een knal, BOEM!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Liberaal, maar dan ook écht!

  1. René zegt:

    Prima stuk kerel! Mijn stem heb je.

  2. Ik ben voor herinvoering van de Chain Gang, dat levert niet alleen arbeidskracht op, maar ook muziek tenminste als er Antilianen bij zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s